FAQ

Här svarar vi på era vanligaste frågor kring vårt arbete och våra produkter.

Om oss

Lyckegård är baserat i Sverige och har ett huvudkontor utanför Lund på Trollebergs Gård samt en produktionsenhet i Fornåsa. Vi har även ett dotterbolag i Finland.

Vi tillverkar och säljer jordbruksredskap för hela växtföljden, från sådd till mekanisk ogräsbekämpning och jordbearbetning. Vårt sortiment av produkter hittar ni här.

Vi startade som Just Common Sense och med en maskin – Combcut för ungefär 20 år sedan. 2019 bytte företaget namn till Lyckegård Group AB.

Lyckegård säljer direkt till slutkund i Sverige och Finland och har inga återförsäljare i dessa länder. I övriga Europa och Nordamerika arbeta vi med en utvald partner per land som säljer hela eller delar av vårt sortiment. 

Våra produkter

Vårt reservlager finns i Vasa, Finnland samt Fornåsa.

Behöver du reservdelar till Cameleon ringer du +46 (0) 73 06 68 592 eller skickar ett mail till michael@lyckegard.com

För övriga maskiner ring +358 (0) 50 326 1556 eller maila patrik@lyckegard.com

Vi har en del maskiner i vår hall på Trollebergs gård, men det varierar lite vilka. Vill ni se en maskin i drift så kontakta gärna våra säljare för en demo eller besök någon av lantbruksmässorna där vi deltar.

Vi har maskiner främst för mekanisk ogräsbekämpning, jordbearbetning och etablering. Hela vårt sortiment hittar ni här.

All information om olika ogräs som går att skära selektivt hittar du här

Användarfrågor om allt från knivinställningar till funktion har vi samlat här.

Kontakt

Vill du prata med en specifik person hittar du våra kontaktuppgifter här. Annars går det alltid bra att ringa vår växel på +46 455 34 48 90 eller skicka ett mail till info@lyckegard.com

Reklamation och garanti

Kontakta vår kundtjänst på info@lyckegard.com så hjälper vi dig så snart som möjligt

När du köper någon av våra egna maskiner (Combcut, Kvickfinn, Crimperroller och Cameleon) så ingår det automatiskt 12 månaders garanti.

Sök på sidan

Search