Affärsmodell

Vi på Lyckegård vill bidra till utvecklingen av det ekologiska jordbruket. Genom hållbara redskap skapar vi nya förutsättningar för framtidens jordbrukare.

Hållbar innovation för framtidens jordbruk

Lyckegård säljer och utvecklar innovativa redskap för ekologiska jordbrukare, både för de som redan bedriver ett ekologiskt jordbruk och för de som vill starta upp. Efterfrågan på hållbart producerade livsmedel ökar och Lyckegård vill bidra till ett bättre jordbruk genom att göra det enklare för jordbrukarna att möta de växande behoven. Ambitionen är att erbjuda en heltäckande produkt- och tjänsteportfölj för hållbar jordbruksproduktion.

​​Redan idag har Lyckegård ett fullständigt produkterbjudande med fyra egna produkter och kompletterande redskap från andra tillverkare, bland andra tyska Treffler och Köckerling. I Norden marknadsförs de egna produkterna på egen hand och i norra Europa genom distributörer, återförsäljare och agenter.
​​
​​Allt eftersom de hållbara jordbruken utvecklas ökar efterfrågan på innovativa lösningar. Detta innebär att Lyckegårds produkter kommer att spela en allt större roll för de jordbrukare som väljer bort kemiska hjälpmedel. Idag är Lyckegård marknadsledande i Norden med sitt breda produkterbjudande för hållbart jordbruk, en position man planerar behålla även i framtiden.

Sök på sidan