Konstruktör sökes till Lyckegård Production

Är du vår nya Konstruktör? Då vi står inför en expansiv utvecklingsresa framåt i företaget, söker vi nu dig som vill bli en del av vårt konstruktörsteam i Fornåsa. Vi är ett mindre team som samarbetar tätt med andra funktioner inom företaget såsom inköp, marknad och produktion. Hos oss har du stora möjligheter att påverka, få ansvar och att utvecklas inom företaget

Nyhetsbrev

Missa inget spännande som händer hos oss på Lyckegård.

Som konstruktör hos oss arbetar du i hela kedjan från idéstadie till färdig produkt, och med vidareutveckling av våra befintliga maskiner och dess funktioner. Du ges möjlighet att jobba och utvecklas inom många teknikområden med mekanik som grund, men där också plastkonstruktion, el- och hydraulik, lagkrav, samt teknik för säkerhet är områden som går att fördjupa sig inom. I tjänsten ingår också i takt med att vi växer, att praktiskt bygga prototyper och pröva konstruktionerna i verkligheten i verkstads och lantbruksmiljö.

Projekt inom området inköp, produktion och eftermarknad kan också ingå som en del i ditt arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid samt förlagd vid vår produktion i Fornåsa.

Din profil
Du är troligtvis ingenjör med inriktning maskinkonstruktion eller har motsvarande arbetslivserfarenhet och vi tror att du arbetat ett antal år som konstruktör. Du har troligtvis erfarenhet av tyngre svetsade konstruktioner. Meriterande utöver din kunskap inom mekanikkonstruktion, är kunskap inom exempelvis hydraulik, el, plast, bromsar och/eller lagkravshantering för maskiner.

Då du förväntas testa konstruktionerna praktiskt ser vi att du både har intresse för, men också vana av att arbeta med denna typ av uppgifter i en verkstadsmiljö. Du har god kunskap avseende ritningsläsning och du är en van användare i någon form av 3D-CAD och PDM-system. Hos oss använder vi Solid Works och PDM, samt affärssystemet Monitor. Erfarenhet av lantbruksmaskiner eller andra större maskiner, ser vi som ett plus.

Vi söker dig som är en positiv lagspelare med inställningen att vi alla hjälps åt att nå målen. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du har vidare en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och du söker ett arbete där du får bidra med att bygga upp och vidareutveckla rutiner för konstruktionsgruppens arbete. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift och du innehar minst B-körkort.

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker med stöd av vår partner Paragera. Har du frågor om tjänsten besvaras dessa av Fredrik Bergström, Chef Utveckling, Lyckegård Production, fredrik@lyckegard.com

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av Elina Åsberg, HR-konsult Paragera, tfn 070-323 68 20. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten tillsätts så snart vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan, så snart som möjligt, men senast 2022-05-15.

Ansökan sker via:
https://www.paragera.se/jobb/10-konstruktor-sokes-till-expansiva-lyckegard/

I denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler, vilket gör att vi undanber oss kontakter av säljare i syfte att sälja annons- eller rekryteringstjänster.

Sök på sidan